Христос народився!!! Шановні кулєги, я разом з Пумпурумом вітаю вас з святом!!! А я Вам провінчую як добре жити: нехай вся біда від вас біжить нехай Вам здорові діти ростуть нехай Вам яйце знесе когут щоб мали Ви всього :і в хаті і в полі щоб хліба і сала ви мали доволі щоб мирно жили,веселились щоб вам ся вродив -часник як бик цибуля як дуля капуста як баба тлуста овес як кудлатий пес коноплі аж до стелі і щоб не було сварки в оселі!!! За коляду господиню прошу заплатити прошу дати 100 долярів та й ще погостити прошу дати 100 долярів та й голубців миску тільки прошу господиню не дати по писку можна дати і по писку- тільки не рукою взяти фляжку самогонки і з оковитою не мусить бути сама горівка-може бути з медом А на другий рік-як дасть БОГ дожити-ще більше колядників приведу!!! ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!!!!!!
і вас з Різдвом! а хто є хто? треба підписувати. і де топірці? і чого я не бачу кулемета? з чого салюти пускати? отож!
Славімо Його! оце гарно ви,хлопці,сметаною намастилися! приємно подивитися шановне панство з Різдвом!
не щоб ото сметану до вареників пустить так вони пички намастили.думають що після сметани шкіра буде бархатною та рум'яною. ги-ги-ги.
він так не віддасть. треба до нього їхати та дібрати. мо якось поїдемо на відвідини до аскабана та пані Ови?
Выбрались сегодня в лес!Очень зряМетров 200проехали по лесу и капец! Сели капитально.Походили,покопалиесли это можно ,так сказать.Снега много,но земля не мерзлая.Комрад позвонил другу.Тот приехал На Шевроле Нива.Нива радостно крякнула и заглохла. Сел акум.Давай снимать с моей,а ключей нет.Это песня.Еле выбрались,больше зимой в лес ни ногой!
а от були-б ви у клюбі то один дзвінок і зразу привезли-б вам ключі на всюдихіді і було-б на багато легше знімати акум.
бере меня якийсь сумнів що до того що в асортементі послуг буде 100 грам, сало та баби. хоча. за окрему плату може і будуть
был йа там )))))) снега много ((((.... забирает половину глубины прибора... Хоть оскомину сбили))) А ключи,то штука нужная))
я на Автофоруме общаюсь. у нас там SOS рассылка есть).... сам хоть и не юзаю. но штука реально Правильная и выручает)
та .. кусок латунной бошки... пара кусков чермета....... и куча жбони... от машина не отходили далеко(((.... так как мог кто то пытатся проехать..
то вони просто виїхали. а прибори взяли на всяк випадок - раптом застрягнуть,то щоб було чим зайнятися