Тіко організьм після цього отоє ВСЬО навряд чи зможе хм.... за призначенням, окрім питань гігієни. Бо крепко на чорнобильську жабу буде схожий. А якщо помазати зеленкою з йодом, то замість десяти крокодилів у отому рові на кордоні з кацапами зможе працювати.
Залежить від стану та номеру. Також від того нижній чин чи офіцер. А з якою метою пан проявляе таку цікавість до гудзичків гаявасуважнопитаю?
Ой-ой-ой, настращали прямо...Поведение, доска позора курилки, бу-бу-бу... Я тут подумала-креститесь! За всех здесь в веру обращенных, мне в раю Майбах дадут Я от того фото не засну сегодня
В раю можу й пішки походити - я туди не поспішаю - волію як найдовше на цьому світі затриматися тасвоєю скромненькою автівкою тут поіздити
Да я тоже не собираюсь. Но... Виза пусть заранее оформляется, да еще с таким количеством рекомендаций
Стало быть, раз ключ у Буратины, он пояс верности на Мальвину и одел. Раз одел-были причины. Раз были причины-то он ей не доверяет. Раз не доверяет- то не любил. Или любил, но не один
ну от давайте рахувати. пан Художник це раз, пан Ніва це два, пан Юнкерс це три. от і маємо непогану кулекцію гудзиків
Не так було . Тре у добрi казочки вiрить . Вiн йi вiд карабаца вкрав . От . Цноту . Любов вона така .