Пане Slawuta5,чи всі поляки за ПІС і моляться на свого президента?Бо крайні 2 роки від поляків тільки чути,який файний президент.
ну всьо. нарешті можна відпочити. притяг трохи дровець та розсовав куди що. не стілько тих дров скілько задовбались вдвох з другом.
Піду підлікую кувалду,підварю ручку,бо відвалилась,а є ще ,кілька пеньків для неї,і для рук .Чую що прийдеться вживати алкоголь,а не хочеться. Вчора напалила за +25 в хаті,в затінку,сьогодні думаю чи розпалювати,бо лякають -2 в сутінках,за хатою.
Не буває. На жаль ПіС має свій залізний електорат - це 30 із хвістиком відсотків. Попередній президент (Коморовський) провадив, а можна сказати що взагалі не провадив, виборчу компанію дуже кволо. Опріч того дуже багато людей не пішло на голосування тому ПіС й виграв вибори та почав комплетну розпердуху держави.
Мої вітаннячка.На моїй локації нульс,сніг лежит але вогкий,кочегарю в хаті бо прохолодно.Що новенького?Пані Шао,приєднуюся до прохання компанії ощасливити нас своїм обличчям(можно в особисті)
Діду якось Ви розповідали шо у вас був якийсь там родич шо помив воєнну касу під час першої світової та втік до Швейцарії,а це ось бачу в сусідній темі партію якусь хочуть організовувать,а вашмосць там внески хочуть збирать https://reibert.info/threads/strilj...lu-policejskix-ocholiv.1064982/#post-11703114 ,це шо ви того маєте бажання прикарманити золото новоствореної якоїсь там партіїї??
діду ви як завди усе переплутали. мій родич емігрував за кордон під час большовицької навали бо був в уряді УЕР та трохи посидив в чк і його ледь не стратили. от після того і поїхав. а про полкову касу та втечу то ви або вигадали самі або з кимсь переплутали
Мороз-это когда обещаешь и не делаешь. Не припоминаю чтоб обещала Сколько же здесь несчастливых, оказывается Благодарю