залиште цю дурну затєю . йдіть до базарю тай купіть собі файного мнєса а не чекайте коли воно виросте .
Всім доборго ранку !Дощу немає,слякоть трохи підшерхла,+,чи - ,не дивився,не хочу зараз виходить надвір,вже дома подивлюсь,він точніший
вітаю панство. ще тррохи і додому, цей місяць до 7 ранку працюю а один раз і до 6. нехочуть плятити за перепрацювання то скорочують час як можуть. на дворі трохи підшерхло, якийсь морозець але таке відчуття що з нема сипе якась мжичка
ну це питання до місцевої влади. спочатку за яйці тре брати того хто у сільраді цим питання займається та крутити їх поки не відірвуться щоб на верх телефонував та требував.
В7 доброго ранку !!! Похмуро, +2, арбайт ... Ранкова кава та до маленько п,ятничних та хфілосовських справ !!!
Не знаю як у вас, а в мене, тут у Лодзі, є така людина що танки колекційонує - я йому кулеметну установку від Т-34 продав за грубі гроші
Вітаю панове, -5С, таки зима, оце готуюсь до праці аж до 23.00 отакоєот.щось мені вже нецікаво в швей, машинки ремонтую з завязаними очами, мабуть рвону на інший агрегат ще там пізнаю суть механічної тяги
Нет, не Вам. Мне тут сватают кражу кабелей. Я ни сном, ни духом. Но песни блатные погуглила-на всякий случай Спасибо