Нє абіжайтє пана Топаза, він може мічтає про бороду... Я наприклад мріяв до 5 класу про бороду, але ніхто не знає що відбулося далі ...
Та саме там i був . Я ж писав, що спортсмен, бiгав, а виявилось, що нiхто мене не доганяв, а просто чекали за рогом... Ого, тиждень, мо трохи бiльше був вiдсутнiй, а тут такi справи, панi виявилась з кхм, ее, з бородою
Борода так и не выросла? Вениамин, приветствую . Я не сменила пол, не волнуйтесь. То, что Вы со мной флиртовали, по-прежнему не бросает на Вас тень
Мечтать о ней до 5 класса было не рано, а в 6 вдруг остепенились и перестали рисовать себе небритость маркером?)
Ні, включилася єврейська мисля, що потрібно буде тратитися на станок.... Ви фото кидаєте Пані Шао??? Чи у Вас вуса як у Гітлера???
Я только поняла почему Вас так интересует наличие у меня бороды. Вижу Вашу боль и смятение... У Вас так и не выросла борода, правда?
Та нi, жиди то тке, iм аби намухлювати, а тут справи сурйознi. И Вам не хворать. Напомните пожалуйста до чего я дофлиртовался, бо неделю били толстенной книгой по голове- "тут помню, тут не помню".
Оставайтесь в счастливом неведении У некоторых вон борода не растет, а Вы тут со своей памятью. Скромнее надо быть