Правильно устраняйте отого конкурента. Хай он в свій жіночий колектив іде.. Ато монетки та монетки а як залізо бачить то аж труситься.. Залишки буремного прошлого.
Беее Я к этапу по Вашей милости готовлюсь. Димка знает что не мужик. И вообще, я пораньше в теме отметилась с волонтерскими генеральскими трусами
То може у Вас там тке процвiтаэ ??? От . У нас на провiнцii нема . Не, ну може "вони" i э , але ссцуть не то шоб на парада вийти , а взагалi бути впiзнанними . Розумiють курви шо тут йiм не там . Цiрiмонii з ними НIХТО розводить тут не будэ . Закидаэмо камiнням . Бо то э содомiгомора . Тьху , срамота . Отакоэотавикажете
Попали в яму лісові звірі, день сидять, два, три хочуть хавать ну ведмідь і каже а давайте підрахуємо на кого випаде того і зїмо.Порахували випало на зайця, тіко їсти, виходить кабан..Він мій друг ..ну друг кабана їсти не будемо.Знов сидять , знов порахували, знов на зайця та сама історія.Порахували втретє випало на кабана, виходить заєць, чухає пузо і каже..Що свиня допи….с , отакоєот. мораль сей басні такова, спочатку приймуть потім зїдять. або за клуню чи в ярок.