Ви знаєте, обіцяти ще не одружитися І треба оттак виглядати тоді і питань зайвих не буде Но Ви непогано розбавили своею присутністю буденне життя теми.
Всім доброго ! Притопав додому після подорожі з дощем і мокрим снігом.Протопав вісім км і повернувся. По знахідкам,так то повний ЗЕРО. Але час проведений у лісі це вже супер. Фоток парочка. Перший (гарний) сигнал і монетос. Потім година в холосту і знов монетос. Потім я заліз в болотяку і мав сушити взуття,отож запалив вогонь і замутив обід,після якого потопав додому....... Всім добра камради!
Можна реабілітуватись,підкинте дідові% щтук з пять ахриканок з цицьками 7 розміру,він буде в захваті і все пробачить
діду не каламутьте воду то ви по абізянах чорносраких. ви ліпше скажіть як там гараж, перетрубили чи пробайдикували, гаявасуважнопитаю
Щось після понеділку узвар не йшов,бо в понеділок в мене день без їжі,тільки чай. Тож з ранку погриз яблуко і попер. Узвар взяв з собою,але всі пів літри і притарабанив додому. Може зараз бахну
Та то він так,шифрує свої потаємні вподобання,вже всі знають тільки виду неподають,так що дєрзайте і вам зарахуються проценти Оце вскочив до хати,їм,кава і вперед десь до 21.00,якщо будуть сили то трохи подивлюсь,я непамятаю чи з місця підриву бронепотяга приніс дві чи одну задницю гільзи