Привітався з усіма, з ранку було 0 поки доплив до зупинці автобуса зіпрів, ранкова кава з печінюшкою і в дорогу. Від рідної домівки вже 130 км. Гарного котячого дня усім.
То норка. І відео старюче. До мене лис на рибалці два роки приходив, їсти просив біля ніг. Потім зник, мо вбили.
Доброго дня,+1 напевно прийдеться в найближчі дні знову сезон закривать та девуса з фіскариком в болото вимазюкати Форменне бєзобразіє за такі діла всипать різок та в куток колінами на гречку поставити на цілу ніч
Анексовані території УНР: на Півночі - Берестейщина та Стародубщина; на Заході - Холмщина, Підляшшя, Лемківщина та Мараморощина; на Півдні - Придністров'я; на Сході - Кубань та Східна Слобожанщина, яка включає Бєлгородську, Воронезьку та Курську області кацапщини
А Вы гречки побольше насыпайте, побольше...Я прилягу тогда на нее... А то одни коленки истязать нерационально А вот и радоваться не надо Я гречку перебирать не буду,пока на ней стою-и не мечтайте
Ось Вам котів напоказую покі в дорозі, бо потім часу не буде, а в вечорі ще треба з хлопцями посидить бо є нагода файна. Ви шановна не вгадали з холодильником, зайнято.
ще зодві порції лозиною з верби де Ви пані дінетесь,будете працювать по стахановцькі,бач чи ні з самого ранку капості постить
діду вии що забули чи як? різки повинні бути з вишні. вони міцніші а гнучкість така сама як і в верби