Тоді ідіть фрезеровщиком, там є ще один підробіток з відходів це якщо з начальством договоритись, чи ліваком.То вже друга історія в лічку
Де, що, коли. за скільки? До свят ще три тижні. Але до усіх колегів прохання - у вівторок тримайте за мене кулаки.
Бінго! Загалом, не звертайте уваги. Тут усе ж таки форум специфічний, ця тема специфічна навіть для цього форуму, а тому дуже високий відсоток отакого народу, з паскудним характером.
Це як у анегдоті - вона (під час сексу) - коханий, а купиш мені шмарагд, він - (голосно дихаючи) - так куплю, а купиш меню хутро, він - оооооМ, і вже тверезим голосом - а навіщо воно тобі!?
Ви серьезно? На Польшу варення слати? Я не проти, але золоте воно вийде. Та і коли вже то буде не знаю, бо термінові справи з"явились.
Доброго пани та паняночкі, вчора трішки зловживали , покі виспався та відкапався написали 13-ть сторінок Кава заварна -7 з ранку було. Гарного суботнього дня всім.
слава пану богу що в мене норов гарний, як мед з цукром. вітаю панство. на дворі снігу насипало і досі ще йде дрібненький. за декілько годин пхати на тєжку працю а бажання повідкидати сніх хочаб до хвіртки нема геть але все ж таки треба бо і цигарки кінчаються тож мушу вилазити з хати.
Та це я пожартував - у мене діабет і тепер із солодощі мені залишилося сало, оселедець, цицундрики та...