Що за віт"я - давайте лінка на того довбня. Доброго ранку, -10, небо чисте, чи є вітер - не знаю бо ще не був із цуциком та не дуже й хочеться
Вітаю , прибіг з вулиці порвся по господарству , замерз як цуцик - 9 а здається як -15 . мої пішли на базар а я залишився вдома чогось око болить , мабуть в пятницу крепко витріщався ... а було на шо ...
Viktor Kapica Крым не захватывали.Народ 97% проголосовал за возвращение домой. Управление Нравится · Ответить · 1 дн. Viktor Kapica Мы рады,что Вы начинаете понимать,что творит Порошенко.Мы с Вами. Управление Нравится · Ответить · 1 дн. юрий карпенко Управление
Длброго дня будьте здорові! За бортом -4 снігу навалило вище колін, продовжуе сипати. На працю не поїхав бо дорога один суцільний сугроб. Переметів повно. Лопатою тре махати, а в мене спина болить.
Вітаю панове, +2 С, сніжок, піду таки випробую снігозбиралку та пакувать пану К. тойгоднішній сніг %- й. З Новим роком ! охо хо
Вы из какой статьи эту фотку взяли, чисто для интересу? Расценки в нашей валюте, сайт . ru Вброс на вентилятор очередной?
Доброго дня Щось припікає сьогодні,-9 відносно вчорашніх -15 то вже жара так як вчора Вас з варенням розвели як молодого,то пропоную мазюку для спини,по грошах буде десь по 60 грн банка+пересил,мо кому ще треба бо потрібно до потяга виходити о чвертій ранку ше з протигаза зробить апарат для паління тютюну буде хвенчуй
сипе сніжок, піду Мандаліну в гараж заведу, тре їхати))) пан Юнкерс! варення знайшов! невеличка баночка - висилати? з бонусами на банці реклама: "Привіт стоматологу"))) пс: як добре що бібіка в домі, а ще краще не вижодячи з дому і в гаражі)))