Диви що робиться. Приютили тута її обігріли, посаду виділили. А вона нам чупакабрів постить замість дівок у варенні.
Може те вухо в пружину закручене по витках,коли пробуєте викрутить то його зажимає,десь є в мене таке латунійове,спробую знайти та показати.
щось мені підказує що там вже все даавним давно винесли! а байками народ годують аби тіки їхали грошенята тратили!
А чорних шо ніц німа? )) Пойняв, прийняв ... А де змочувать, бо тут де різьбу видно все гуд, а в середині пружини не знаю де там воно закручено
Посаду я заслужила авторитетом. А еще я пробивная. Похлеще Свидетелей Еговы. А такой человек в администрации всегда нужен.
ач який))))!!! вже нема пів банки)))) ги ги ги, але ще повинна 1 бути! бо ще не клацав черешню! завтра підніму талмуди із списком шо до чого та перевірю! мені не шкода!
курва мать. побачив що каші хомячку нема то мусив до крамниці пхати. наче і близенько ал поки туди сюдт сходив то руки на кістку змерзли. на дворі чи то дощ чи то дощ та дрібний сніг, на дорозі вже ожеледь. що буде на ранок хз
ой не кажіть! як на мозоль))) скіки тих коробів і виставочних крутив у себе))) на першому фото не я а голограма)))
ну звичайно. от тілько хтось постійно пости редагує що вже цілий стос скринів змушений був зробити. непідажете хтож то за один, га?