І вам допоможу, але краще, якби без цього всього. То я разом з шановним ТС, паном Опришком, з метою контррозвідувального забезпечення та оперативного супроводу, втираємось у довір"я до отих от. Не паліть кантору.
ну канєшно. ці казочки комусь іншому розповідати будете. камуняцько-свинособаче стерво повинно здихати у корчах а вона якраз підпадає під обидві формулеровки. най вале у свою срань-рьйазан чи з якого там вона мухосранська зажопинського і там най її лікують курву
Китаяночки такі собі тендитні, ізраільтяночки теж гарнюні, а от африканочок лише пани НІА та К% полюбляють.
а мої висотники сьогодні вийшли ! я б теж сидів, якщо б в мене була ціла шухляда скіфського хабара -))) знов ви за своє ... -) Пан С-В подвійний агент ? _) А ви жирних не беріть _)
Легче. якщо кабінка утеплена і вцеху тепло.. то сиди собі кнопки натискай а як камінця виставить то тельфером і лапкою. А мийки то вручну чи на ЧПУ?
Червона хороша терпима.Чимось схожа до фастума.тре закривать добре бо видихується. Масти не масти, а хребці нові не виростуть доки ніц не роблю то байдуже.А дурна голова забува та знов береться за важке та тяжке.