Ти ще нікого зранку не викрив, а тому вирішив завести стару пластинку? Добре, напиши на мене скаргу Артему. І Траку. І на Похабича теж напиши. Тільки не гай часу, бо потім з тебе будуть питати, як так вийшло, що ти знав, і не повідомив куди слід? То платити пану К., за повернення тих заблудших лесбійок у правильну віру? А мені що з того? Якби хоч якась з них довела мені, що увірувала, то я би може і заплатив. А так це гроші на вітер, усе одно що на відновлення синагого на Верхньобиківській.
Ви б активності не проявляли. Бо після того, як мене розберуть на закритому засіданні і забанять, пан К. візьметься за Вас. Згадає все: і вітання кого не слід, і переписки, і правотроцькістський ухил і вбивства Кірова та отамана Григор"єва. Тому ховайтеся поки що за мною, а там видко буде.
та до вас теж є питання та і не тілько до вас. от нащо було допомагати суЕті? най би та курва камуняцька сконала та і все. світ би став чище. я ще добре памятаю як вона ще до війни жалілась тут що її бач примусили шпацірувати під нашим прапором а вона його ненавиде. та і вислови що вона буде члєніна грудями, а верніш своєю величезною сракою боронити на дніпрогесі та інші сепарські вислови теж усі памятають. але дехто і окрім вас допомагав. нащо нерозумію
Валька. Тато завжди такий, так сидять, звіздять собі, як нормальні, а потім раптом як почнуть кричати та боятися. А чого боятися? Чи бзди, чи не бзди, однаково здохнем… Вєра. Може, в його совість не чиста?.. Валька. Ну, про совість нічого не скажу, бо не бачила. Саломон Самсонович. Щас врем’я таке дурне, у всіх нерви, всі лікуються, якіхось прізраків та фантомів бачать, а я от скіки живу – жодного не бачив.
ліпше б замість того щоб триндіти у своєму розділі сепарню поганія би. що це за підпиздець© в нього, га? https://reibert.info/threads/vopros...opros-tebe-sjuda.99272/page-199#post-11568280