Порозриває спайки і будеш в кочах від болю довгий час. Я раз до свєтіли попав. Потім приходив до тями два з половиною місяці.... Нєєє. Мануалкостоправ то не для мене. Осьо позавчора в новинах показували: жінка ледве ходила бо боляска була між хребцями позвоночника не було рідини і ущімлялись нерви і їй боліло дуже. Новий спосіб демонстрували - кріозаморозка. Там можна онлайн відкотити і подивитись новини 1+1.
Пане Моранно запитайте в хлопцiв мо кому наколiнники тре . Гоноровi . Мiй сказав непотрiбнi . Надарую .
Осьо з цією людиною зараз працюю. Тут запитайте: https://reibert.info/threads/pomosch-na-nolikax.737956/page-68#post-11682161
Так ясен "перец"шо всё зависит от диагноза,если нема жидкости или суставам-шарнирам гайка,условно при бехтерева или коксартрозе-то никакой мануал это не восстановит,только ЛФК,легкий массаж и некоторые пилюли,для восстановления хрящей и жидкости(если не поздно). За конскую мазь,насколько слышал только при болях может немного помочь.
старого воробья на бикини не возьмеш ! краще фото свою ню і ми будем в захваті від вашої сміливості і красоти
Воздержусь от предложения увековечиться в умах присутствующих. Ведь у меня и так неплохо получается будоражить ваше воображение...
та дме капець! добре шо в гаражі перед виходом цеглину у кишеню поклав, а сусід скажений коньКи нацепив та круте піруєти на річці))) а там , дивлюсь і малий Вітьок вже його трусе))) от жеж БЕньдер з Сонячного провулку)))
ну криза і твердження "токмо інтєресу для" то таки різні речі. Хоча можу похіхікати і над кризою, маю право, сам сиджу вже місяць без роботи, то що ж плакати
От і я так рахую. Уявіть собі когось з нас, на суто жіночому форумі ще і у такі спецефічні темі. І по п"ятницях теревянячи з дівками постить фото голих мужиків.
ось кляцнув, праворуч активний пенсіонер! як не лижі так коньяк(тьху) коньки) а ліворуч ледве видко, малий Вітька))) мабудь гроші трусить за квіток на ковзанку))
Голосувати будемо за те щоб призначити пані Евгенію, черговою по п"ятницях. В неї це краще всіх виходить. Жінки у цьому добряче розуміються.
Я пришла в тему, здесь есть правила . К тому же, мужским слабостям надо потакать И нет, не представлю никого на женском форуме. Но если это вопрос на опережение-то никого не осуждаю Давно заставила вас меня опасаться?