вітаю панство. на вулиці -8 каже телехфон і я йому вірю та перевіряти особисто немаю бажання. хоча відчуваю що прийдеться те зробити, тобто виходити на двір
Им не холодно,качественно другой "обогреватель". -13 и уже замёрз. Фотофакт! Сидить,курва,влибається і хоть би шо.
Конкретизуйте будь ласка: як всипете, чим всипете, як довго отой разок всипатись буде. Бо мені ж треба з людиною більш предметно розмовляти, щоб якось заінтерисувати, заінтригувати до Фастова їхать......
Щось якось тревожно стало. Дякую друже, але массаж там вже не допоможе, там позвонки друг по другу човгають, от нерв і защемлюе.
Привiтавсья ! Губатий геть сказився . Дме як скажений . Ледве до майстернi добiг . Осьо щодо патини . Мунето мазю мастив , нiмакiв з пiв року мусолив. Зтерти можна тiко наждачкай
зацікавити можна новим паровозиком,ось на днях поставили,конкретизувать неможу,тому шо в таких ситуаціях діють по обстановці
Шось не зрозуміло. То паравозик сам їй всипе чи в паравозику будуть випать? Чим, як довго, по якому місці, хто буде всипать і скільки буде в тій маладійкаманді?
Все конечно сугубо ИМХО,но такой умный вещь скажу. Если всё,как описано,то хороший мануал-костоправ действительно может помочь. Конечно риски есть,но если обращаться к спецу,уровнем не ниже Касьяна,то всё возможно,знаю несколько случаев когда лежачих на ноги ставил. Всем здоровья и бобра.
Заїбуня: страшна зубаста діаспорська потвора, що проповідує політкоректні цінності міддлкласу, хоча насправді хоче ї**ися і гратися у паровозіка. )М(
Дякую друже, але там міжхребтові диски зтерлись нафіг, броня з усім обвесом добряче допомогла, та в мене ще і рпг-7 був так що тягав то все на собі. А зараз трохи нагрузки, відра з жомом потягав і все.
обережніше бо може статись так що ви замість сала вівсу будете требувати. дуже те мазило небезпечне та має незворотні наслідки