Вітаю усіх із цицькоп"ятницею! Погода гарна - 8, вітерець. Вигулював цуцика то аж вуха заболіли - дивна справа - я їх відморозив у далекому 1978 році коли служив у славній 17-й Повітряній Армії, а на морозі ще й зара почин боліти Побайдикую трохи вдома, а потім поїду байдикувати до клюбу, а як повернуся, то буду цицушки передивлятися, а ви тут не ледацюйте та давайте цицьків побільше!
Вітаю панове, -10С, на 15 .00 на прцю і 2 дні відпочинок. Нарешті звалив з налогової, сьогодні останню бумажку віднесли , фсьо, ушол в подпольє, працюю конспіративно
Доброго дня будьте здорові! За бортом -10 такі зима. Вдів пояса з собачої шерсті,запустив котла газового бійдикую.
Всім доброго ранку камради! За вікном -10,я дома і маю вільну хвилинку. Короче з вечора мене накрило кухарським трєшняком і я замутив 10 літрів капусти "пелюстки,або крижавка" Ну і прихопив собі на заміну старому пластиковому кампасу,нового Він мені і допоможе в моїх подорожах по цій плоскій Земелькі..... Вирушив в ліс і монетоc підсказав,що я на вірному напрямку...2 геллери 18** років. Навколо кілометри лісу,мінімум 8 км глибини,а ти на вірному напрямку і монетоси з всякими приколами пруть з земельки. Я думаю,що на копі особистий настрій- це запорука успіху і тому завжди беру з собою 0,5 л. Саме пів літра прущого узвару з термосу! Тоді і не скушно і з лісом говориш ))) В квадратику на фото собакен,якого я зустрів,а точніше він на мене вийшов і чи то сука чи кобель,а за мною воно йшло весь час,поки я з лісу не вийшов! Здоровенький такий гавчик,але не ричав,я тільки вже дома подумав,що може він допомоги для власника шукав....Короче квадрат на карті відмітив,потім перевірю. Враження чудові,лопата і штик на готові,а собакен метрів 25 від мене тримався і час від часу зчезав... Раз було думав,що відірвався,бо хв 20 його не бачив,навіть думав продовжити коп і тут він знов позаду Коли звик,то підпустив його,він біля ніг пройшов і побіг попереду мене по дорозі ніби то моя собачка....тоді я його і зафотав. Короче знахідки то були в основному геллери,ссср копійки,три шматка небесного куполу,запальничка і ніж) Дома монетоси чистанув,як для колекшена то піде Ух камради,то був чудовий коп з адреналіном і враженнями,що все не робиться,то до кращого. Це не перша зустріч з собаками і по дві зустрічав,але так щоб прилипла і супроводжувала,то вперше. Всім гарної пятнички і добра!
Ні. Такий як замінник, і то ця конструкція геть нездала, бо є капосною китайською копією. Осьо що тра: Тільки на цій світлин китайська підробка. Шукайте аналогічні радянського зразку (вони чернені), бо в них метал пристойний, і навскрізьний отвір (крізь болтову частину та ручку, часто-крепко помічний отвір, коли тра зажати якийсь тонкий надфіль з малим вильотом, або метчик з довгим хвостовиком) Всім бобра пятничного. За бортом -10, ясно, сонячно, а ні білих мух, а ні натяків на наявність їхньої присутності чи перспективи такої.
Якби за 10-12 евро в годину,тоді можна працювати,тєнжко. Добрий день,ніби холодно ,на вулиці,треба сходити справи деякі закрити,а не хочеться,і це тільки 2 день байдикую.
Рецептів в неті море,я робив по свому. Три капустини,три буряка,сіль,200 грм оцету,перець,морква,лаврушка,три столові ложки меду. Все нарізав і залив теплою водою,яку перекіпятив.
Вітаю! Ясно та сонячно, пінтура -11. Зранку вже поназвозили мені передачок. Отже скоро буду збиратись на НП, як син з універу прийде, бо сам недопру. Відправлю баули на 0 і заодно заберу посилку від пана ЗАЗа, що надіслав струменти мені і пану Росту.
Добрий день всім - Пан Славута, це Ви без шапки на літаку з віткритою кабиною літали, то тепер мучитесь?
С пятницей, дорогие Мужчины! Сегодня хочу пожелать каждому Сильному, обрести свою маленькую Слабую чаровницу. А тем, кто уже нашел-никогда не терять.
Доброго дня Майте совість,на вулиці -15,а ви дівок примушуєте цицьки показувати Пане Юнкерс мо Вам конячої мазюки для спини замовити??
про такі лещата я казав трохи іище і казав що їх незручно використосувати як тримач метчика, читайте уважніше а не тілько малюночки роздивляйтесь
То не ми перші почали. То наш камрад Shao як зрозуміла, що вже мона, що вже пятниця, перша почала ...