Фсьо панство , пiду мать покладу свойi мощi на диванчiг . Заутра на працю тре доробить одоробло та хай вже йде . Надобранiч
та в мене не те що в вас в мене двір є. але є одне але. яйці та пальці на такому морозі дуже швидко мерзнуть та до хати тягнуть. отакоєот і цей. я не заради бабла я заради експеременту. а от коли зроблю та вийде, то можна буде тоді і спробувати продати.
що усі спати порозповзались? ну то і я мать теж полізу. або пана Сер почекаю він десь за годину, другу явиться
нема. самі ж писали що балькона немаєте і так. дійсно останні місяці чотири неможу подолати кризу і не бачу в цьому ніякого приводу для жартів
я роблю так , варю яйце , поки горече луплю і кладу до банки , рядом кладу срібло і закриваю кришкою . чорніе на ура . коли витягну то зразу витираю потрібні місця щьоб блистіло бо потім фіг витреш ...
позбирайте кругом хати гільзяча тай здайте , тут на форумі непиляне беруть по 75 грн. кг . я оно зараз цим і займаюсь . вже доброго пакована назбирав ...
Фіскарс передали з дому,на моє прохання, бо в 2014 сєпратасти були більш розважливі і частенько полюбляли кинути "залізного буряка" чи огірочків дрібних з АГС сипонути. без хорошої лопати - ні окопу,ні бліндажа А зараз сєпар вже не той пішов...
Доброго ранку!За вікном вітер і "гівнометер" показує -10. Подивився,що ви аккумулятори знімаєте,тай пішов теж зняв у сосіда. Хтів ще магнітофон зняти і колеса,та мороз загнав до хати. Отакєот. Зараз вдудлю літру чи півтори кави і до тєжкої праці.
В7 доброго ранку ! Зимно, сонечко на обрії, пінтура невідома, бо пінтуромір відклеївся -) Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Пропонують іти камінь фрезерувать за 10-12 на місяць. пане Топаз, як скажете-це тяжче ніж з штучного мармуру мийки вирізати(зп не платять)?
звіснео що йти де платять, смисл сидіть там де неплатять може все таки заплатять , але потім, як казав пан К. % до пенсії це недодасть.