та курва мать. німецька якість, німецька якість. різав пилкою гильзу з тавром фер а вона крихка шо капець. а звичайні пешки нормальні. тре ще СБ та хатсаг спробувати як вони ріжуться бо чехи набагато якістніше робили гільзач, по вазі відчутно
мені то воно на що? я сам шукаю а не виготовляю і не продаю, жадний. І який город на сьомому поверсі? Гаявастакуважненькопитаю. Балконів теж нема.
чим ліпше гільзи від патини почистити щоб блищали як в кота яйці? гумовий круг з абразивом не пропанувати бо від тої пилюки потім ще тиждень у роті солодкий присмак. і ніяка повязкм недопомагає((((
поганенько тримає, верніш незручно нарізати. зара є ліпші тримачі для метчиків. можна і яу маленькі лещата використовувати
Навіть не знаю. Перекрило доступ повністю. Навіть не зміг подивитись, що пан Топаз запостив. Не грузиться і все. Мо на пошту прийде повідомлення як вже було, коли блоконули за те що кацапів з фашистами зрівнював.
та наче сторінка відкривається. у меседжер погрюкав заради перевірки то пішло. мо щось ще у житеописі нашкрябати, матюкливе, га?))))
ну в мене те промислові обєми. просто ідея одна виникла. от зараз і працюю над нею. як вийде другий варіянт то покажу відразу обидва а ви скажете який ліпше.