Смішки смішками,але вдень я ото наврочив)Ніби й не збирався,справ купа була,але само собою якось воно влаштувалось.Ну,та ви самі,камради,знаете,як воно буває. Тільки от пьянка в нас з камрадом виходить щось сумна.Втім,зара сходимо за другою,мо повеселішае
Смішно згадувати,як чотири роки тому,взимку 14,ми,такі наівні,лихоманково прикидали,де розжитись стволами і як вивести з небезпеки родини)
Доброго вечора камради)))Нарешті я з компом(тьфу тьфу 3 рази,оглядаючись і стукаючи по столі).Правда щось з зображенням(розтягнуте якесь)???Довелося стиснути...На вулиці - 7,зоряно. П.С.Поставили 10 віндовс...І після цього все стало розтягнутим(((
Калашмат не дивує,дивує погода.В нас сніг і мороз,по відчуттю,до десятки зараз давить. Тижня півтора тому камрад вивозив докопати те,що він восени не докопав,куди там!Без сокири нема чого робити,замерзло всьо.Черенок поламали,саперку складну австріяцьку погнули.Щось здорове до весни залишилось лежати.
Доброго, -11 на дворі вдома, повезло майже додому завезли, бо пішкі від зупинки тьопати 15-ть хвилин. Коли рибний день не задався
То натюрморт з архіву 2015-2016 років,було "переміріє",комбат знаючи що,я "упоротий" копарь відпустив на годинку.
хух . шо можна сказати: це кайф! наче кілов 10 зкинув! чайку напились ползнітельного)) молодий неокрепший першим втік))) ну а ми старой гвардіей ще годину бліх гоняли)) та базікали про добре) зараз плотнесенько захарчитись та вийти в горизонт)
А так,камради,то все таке.Почистіть,що в кого є.Воно заспокоює.Бо,кажуть,"від Донбасу до Перекопу два переходи БТР")
знайшли кому вірити. тож брехун ще той. в нього замість бані у льосі кімнатка маленька де дитяча ваночка стоїть і він в ній воду кипятильниокм гріє
А мені не обовязково й до нього. Влаштує і схоже місце, але обов'язково, щоб сауна була - легені прогріти. Та дві молодиці - тіло помасажувати.
Приблизно так і виглядає картина "Останній день ноутбука". Картина дуже популярна у ремонтників. Бо коли вони таке бачать, то в них, як в одного пана, автоматично вмикаються здибності пана Японського Куркулятора (щось давненько його не чутно, знать замордувала його отая матіматічька), помножені на всім відомий тариф. Всім добра. Було -7. Білих мух і не чутно. Якісь то не правильні -7, бо чомусь цілий день було жарко, що аж пітнів постійно. Мабуть все ж треба менше гонитися, бо оно кінь теж багато працював, однак головою колгоспу так і не став, а став ковбасою.
я теж гарно масажи роблю. одного разу вистачає щоб усе вилікувати. другий раз ще ніхто не приходив а то знач допомагає моя мануальна терапія