Вітаю, шановні карателі. У нас на хвірмі один ватан мпц інфікований іноді такі перли приносить, що я почав за ним записувать)) Із свіжого:"Після заходу Сонця комендантська година по всій країні". На що шеф йому:"Х.. ти з роботи раніше 18:00 злиняєш, боїшся хунти - ночуй біля верстата"
З рибним днем Українці)) У Херсоні -3 з ранку,тож з пробіжки,та ще до привозного ринку змотавсь,тре якусь шкоду ворогам зробити))
Вітаю поважне товариство . на дворі -7 . надлітає лапатий сніжок ... Дружина побігла на базар а я з малою сиджу ...
вітаю панство вже вдома. а отже кава про яку я мріяв та вона мені пахла півночі, а так як я чогось забув покласти її до тормозка то і мучився аж поки додому не припхався
Доброго дня,нарешті в дома,переїхав кордон без ексцесів, провечеряв,троха взяв на груди,піду потім розвіюсь. Тирнет лякає що за вікном -6,х.з.може і правда. ] Наскільки вам терміново треба той диск закинути,і куди відправити?Бо я тільки приїхав,наразі без колес,тому і не знаю коли поїду.
ну а як жеж без зиску?! без зиску неможна. золото вилучити, знов ж таки рухоме та нерухоме майно сконфіскувати та і добриво теж гарна річ. отакоєот. а ви кажете
Привiтався !!!! По степу мороц , губатий дме як скажений . Буржуй рятуэ . В майстернi затишно i незабаром буде тепло . Кава та до мазутних справ
Народ,в минулому році,в грудні повний бак заправляв на 2000 грн,в цьому 2800грн.авт.з 2010 року, питання,ще скільки років буде рости апетит в автомобіля?
В7 доброго ранку ! Сонячні, прохолодно-1, арбайт! Накрився недільний коп-( Так шо, ранкова кава та до рибних справ !!!