о. бачу дідо прокинувся, мабуть до вітру приперло, а заразом подивиться чи не розтягли ще чавунку за той час поки він спав на посту)))
та,я ще й неспав,дивлюся щоб скрізь був порадок,бачу тута вже п'ють каву з дівками які мають непарну кількість цицьок
ну звичайно не спав він. каву ми ще по обіді посьорбали а ви оце тілько притілипались)))) раніш тре було. чи ви туво, заклопотані були, пяниш шаплоукладниць з рейок до сторожки затягали щоб не попримирзали до рейок та не ускладнювали рух бо ж ВС обявлений а це вже саботаж а то і діверсія
в кого ВС,а в нас трошки по іншому називається,тай вже осьо вагони-телятники пригнали,для всякої худоби,типу козломордих,лугандонів,дамбаобабійців,мальчишів труселятих,половину сказали вивезти до гейропів на плантації,половину в нашій країні реалізувати по сто доларів за голову,все закінчилась лафа з безплатними рабами
от курва! а я їхтів ще собі намутити хочаб трьох рабів. бо ті що були чогось швидко конають але після штвертого зверненя до совбезу почали чогось відмовляти, кажуть нєпаложіна, ліміт перевищив(((( ех. як сі далі так жити?
та воно то так але трохи не так. знов тижні за три-чотири сконають. зараз вони якісь браковані пішли, перші аж півроку протримались а усі інши місяців два, три і всьо. чи то підробка китайська чи просто десь з під кастаратоми чи калюжи їх наберають бо дуже кволі якісь, гидко паличками узять
як то нащо?! щоб сінг по слойках закручували та і оце за півтори місяці тре картоплю саджати от і буде кому лунки бити
вітаю панство. на дворі похмуро, морозець каже телехфон що -7, вночі дрібний сніжок пролітва але його і не помітно. ще трохи та і відпочивати додому попхаю з тєжкої праці
а вам що повістку неприносили в похід за рабами чи у вас білий квиток і будите ще переховувати жидів партійних від СС ?
якщо камуняк нмаєте на увазі то я перший пішов та доповів до Гестапо в якій хаті знаходяться камуняти та їх родини, де які переховуються та які кирівні посади займали