Господь з Вами,,, мені нізя, в менеж слабкі нерви і багата уява, і дівчат я дуже люблю,,,,,,,,,,,- всіх
Я тут по случаю підлатався мішечком картопельки з Вінничини, насмажив на салі пательню і з капусткою квашеною примовив. Запив філіжанкою кохвію (а так хотілось вінчиком молодим) і готовий працювати і одним оком почитувати оті ваші матюки про «Дєтство Геббєльса».
Все по розкладу, порядок должен бить. То я писав пізніше, бо бачу вже й обід пройшов, а тут все про Геббєльса з Кальтебрунером.
що ви тут, не бешкетуєте? а я оце мусив на працю бігати бо бач їм знадобилось звіт до воєнкомату нести про наявність відсутність військовозабовязених. ну то відніс свій воєнік щоб вони відсканували. все єдно я нікуди непридатний
Мужики, незнаю,, мужиками не цікавлюсь,, мені довподоби мушлі гарненькі, та мягенькі,,, та гарячі дівчата, шоб відних сірники запалювати можно булоб
Доки ви отут строчите, мені вже треба йти до садочку на спортсвято ! Буду з дитиною приймати участь в конкурсах, вигравати, та отримувати подарунки ! Бо порядок повинен бути а не те шо січас _)))