Моня, и шо тебе сказала Роза, когда застала с соседкой? - А, ничего... Всё равно надо было передние зубы удалять!
Доброе утро,мне все подойдет,я читать люблю,а тут еще и новая(для меня) интересная тема))) Заранее спасибо)
Сємачка з нового врожаю насушена є в наявності? Якщо будете здавать, візьму пару кіло відбірної кошерної, наполускать , квартірантів поганять
Доброго дня,зі Святом Я був підпільним Михайловичем досить довгий час,років з дванадцять,в грошовому атестаті,а коли втікав на пенсію ото і вилізло,ото весело було для бюстгалтерок,але нічого розрулили,хоча деякі вже плякались шо потрібно полосату робу приміряти,бо нонсенс скидати Миколайовичу довгий час зарплату
давайте спочатку визначимось за що, а вже потім будемо прокльонами сипати. бо я відверто кажучи ще не готовий до прокльонів. кави не випив. вітаю панство. на дворі якийсь морозець, тихо та вчорашній сніг.
Привітався. На дворі морозець, сирість. Біля мене на трасі комунальники свету на стовби вішають, зачистку узбіччя проводять від дерев(але гади зразу дерева на метровки ріжуть і забирають). Так що мабуть скоро цивілізація буде.