вони то паства а головні їхні організатори тільки й добиваються того аби спричинилась заворуха на дорогах та перехрестях , їхня мета довести до кровопролиття всередині країни і чи то буде жвробляхамайдан чи євробляхарозбірки на дорогах що спалахнуть в різних місцях - для тих вовкулаків не принципово , головне аби роздмухати . чи не головною перевагою такого способу дестабілізації та хаосу є те що ті всі бляхери мобільні і мають змогу досить швидко муняти локацію та пріоритетні напрямки своїх так званих акцій . Звісно шо як і в будь яких заколотах та сектах досить багато людей дійсно вірують в свою правоту та щиро думають шо відстоюють свої права на те що декларують їхні лідери . Це нова метода провокацій та диверсій адже недовольних в країні з кожним днем більшає але одна справа зібрати мітинг проти здорожчання газу чи енергії з піших місцевих пенсіонерів , а геть інша справа мати мобільну армію активних молодих євробляхерів котрих ще й майже неможливо ідентифікувати та мати на них швидкий вплив в тактичному плані ... то ж , як кажуть руськомовні :"толієшчьобудєт "....
то не очерет - то вчора по обіді була теплинь та сухо от я і підпалив смітник бо за все літо назносили в кінець городів до берега , а на вечір передавали дощ
Мені обіцяли подарувати валянки та теплий костюм від київгаз, для пересилу на 0. Костюм для рембату згодиться. Коли привезуть, додам ще калини, смаколиків і можу вислать Вам або Вашим на передову. Як скажете.