А шо у вас бланк по ці пори на пастаменті?Тоді ми ідемо до вас.Я в своєму місті і районі.ще в лютому провів *люстрацію*бланків.Є ще 1.але немає антамабіля.А везти на лісапеті драбину.кувалду мотузку.*тонкій проволька льом* і ще дещо .не зовсім зручно.То на *закуску*.ось до голодомору поглумимся над ним.
в нього на східцях викарбуваний блянк. мабуть якийсь пійонер недобитий викарбував замість отого слова з трьох літер
Пан Василь! я ото приїхать не зміг(26\08), бо куди її дівати),а зараз.... я ,спарта,хомьячок олександрійський, і ще хтось( не буду нагнітати) припхаємось бо Вас і (Опришка)і боронь боже сало занюхаємоа я оту настойку(бо мені лікуватись тре)і собак не треба
Ну от, вмостився в люлю, збирався "добраніч" писати, а тут таке... Доведеться тепер вставати і йти до холодильника.
а хтось дозволяв пхатись до холодільника та жерти до нестями? отож бо і воно що небуло дозвілу. ранком їсти треба а не протиночи напихатись як гуска гречкою
це не кіно а дурнувата кацапська пародія на мотив ночі перед різдвом яку тупі кацапи якось на новий рік крутили.