Ні, я не поїду, мені і в Україні добре. Як у Шнура, «Друзья все валят за границу, а я, наверно, остаюсь...»
а я хрест хочу. з дикого каменю, накштал старих козацьких. і щоб напис якийсь був гарний. і щоб плешка горілки висіла
А, так це інша справа. Таке при здравії замовлять потрібно , бо потому ніхто заморочувптись не буде. .
та отож. Горілочку п’ю, п’ю бо я її люблю А хто ж її буде пити як я же ж я й умру Ой як же ж я й умру поховайте в лісі Наді мною молодим горілку повісьте Як я пробуджуся горілки напюся Та я в свої домовині да й розвеселюся
Две Раскручиваем ветку по решению Пана. Чтоб потом люди не спрашивали почему это вдруг % стали больше
А мій коп почався з буділа на 07-00. Поки раму зібрав,(кава,мило-брило )відварив прущого узвару і допакував снарягу,то вирушив в 9-00. Мінус три тримало до 20,по десятій! То 20хв одинадцятої,або 10:20. Одним словом холодно.... Калюжі в льоді,але картина,де чувак сів срати під церквою ....Хотів зафотати,але тварі і є тварі. Хоч сюжет для початку копу міг бути сракатим! За колеса (боти),не бурчіть,бо фурнітура полита узваром! Вода свята,діє так само! Але носки,тільки літні,бо в зимових при -3 ноги потіють! Заходим в ліс. . Тут походу,криміналу чуток... Тварини потрошили сумку... .... ... Добрався до дороги старої,камради мисливці валять ОГОГО! Хто по шо. Перший маяк і перша монетка! ... Чудний єкспонат,то спалив на лопаті ) ... Кусок ложки-вилки зомбака і монетос. ... Обід і обігрів це супер! ... ... Всім вечора! Такі вони подороджі по плоскій відносності ... .. ... ?
Ранку доброго пані та панове!Я вжі і вернувся з полювання,з кумом рілю топтали,грузне по коліна,слідів заячих повно,а їх немає десь...то ми плюнули та пішли додому...
Шалом бандьори , як сі почуваєтесь . бо бачу вночі геть дісціпліни не було . пили пиво з кофієм потом співали , хтось ще танцювати хтів . а завершилось тим шо хтіли в баришні бісер відібрати . нєпарядок ... морозець троха снігу , в слоїк ще нема шо збирати
то Вам так здається . вон у некоторих всякі топори з сокирами єсть . значить набагато тяжєлєє руки ...
То ви скоро тут будете чи таки поміняєте життя туди? До речі, якщо ви вже там - пошукайте в тих теплих краях пана Каця. І щодо прямої теми. 35. І Ізраїлеві сини вчинили за словом Мойсеєвим, і позичили від єгиптян посуд срібний і посуд золотий та шати. 36. А Господь дав милість тому народові в очах Єгипту, і вони позичили і забрали здобич від Єгипту. (Вихід 12:35,36) До Ізраїлю, рухаючись через Сінай, вони прибули бідні, мов клуніальні пацюки. Відтак питання - куди все добро поділось і де знаходиться?