а багато того бісеру і у який він тарі? чого питаю. якщо небагато то випру на горище а якщо багато то прийдеться до льоху пхати а там най жиди його перебирають
Об ентом Та шуткую я, не заберу Ну про пиво хто б казав, а кава то святе. Та тут було, з пару днiв назад камрад про смислу житiя гарно так розвернув, я три рази перечитував.
це пан Кундлер чи що? якщо він то читав але щось недуже дійшло, чи то я тупенький чи просто тоді був троха під шафе
А ви думали тiльки Вам можна бэспрэдэлiть? Там, де той дядько з сокирою. Можете не будити жидiв, зателефонував родичу до столицi-машина выехала, ребята работают, вважайте нема того бiсеру вже.
прошу пана але кого саме приймати бо в мене ціла купа у черзі стоять і як вас відрізнити від усіх інших?
Доброї ночі ! Мо щось по моїй місцевості є ? Дивлячись хто писати буде. Але то таке, потрібно заздалегідь заповісти свої побажання. ..
отож бо і воно що невідомо хто і напише. то гадаєте тре вже зараз тим опікуватись та скласти заповіта?
Забігли в бур'яни. Вітаю панство зі святою неділенькою! На Сінайському півострові тепло і сонячно, температура води +26. Одне лиш погано, інтернет паскудний, з добрим товариством поговорити хочеться, але не завжди є технічна можливість. Разом з тим, скоро буду. Переконуюся, що не треба боятися міняти життя.
Кацапів немає. В основному українці, білоруси і трохи італійців. Місцеві інколи навіть кажуть «Слава Україні». Щоправда, не дуже розуміють значення.
Можливо . Сусід жив сам , ніц нікого не було. Жіночка (стара знайома) доглядала. Так заповів їй квартиру, а його щоб кримували і те що лишиться над Дніпром розстпали . Впринципі правильно, кому та могила потрібна, як нікого немає.
ну всьо. пропав дом© який чор тебе заніс до жидостану?! диви обріжуть тебе там по самісіньку шию поки ти спатимеш і всьо, капецЬ