Вчора я тяжко працював в Хвастові,товариш дав мені на добу доволі цікаву книженцію по археології,то я її посилено проштудіював,що потрібно зафотав,тількишо все запакував в папочку і оце перевіряю чи тута порядок
- А я знаю, через що пропав він: через те, що злякався; а якби не боявся, то відьма нічого б йому не зробила. Треба тільки, перехрестившись, плюнути їй на самий хвіст, то нічого й не буде. Я вже це знаю. Адже в нас у Києві всі баби, що сидять на базарі, усі — відьми. )(
ЇЇ незустрінете в вільному доступі,називать небуду бо людина просила,а в загальному про ЧК видавництво 1950-років,тільки там культура трохи по іншому називається. До речі а хто позавчора знаходячисть в цікавому стані під дією енної кількості алкоголю в телефонному режимі обіцяв мені лямпу??
нема бронзової це конкретно з бронзи, козацька є з Миргорода але з болота і залізо ще при житті паршиве було, шарами, погано проковане
ну всьо. накрилися мої пиріжечки. поки капусту тушив на начинку то їсти захтів ну і пожер звичайно. а як пожер то вже і не до пиріжечків. мо завтра насмажу, ну це якщо я капусту так не зїм. а от цікаво. коли перекинусь що мені на хресті напишуть. був я добрим козаком чи таке собі, харцизяка?
Ну діду вам ше зарання думати про це,а от як воно буде ніхто незнає,все дуже швидко міняється,від нас мало що залежить,поживем побачим