з їншого боку, якщо добре поміркувати... вважаю треба в хтивих кацапів всі грошики геть позабирати, воно їм ні для чого, зайви балощі тіко безвинни люди страждають
У Польщі кажуть - даж бур (бур - ліс, даж - дарувати, обдаровувати), а у Києві, звідки я й походжу, казали - з полем - так дідусь мене вчив, а був він знаною людиною у середовищі київських мисливців.
особливо коли приїздиш після трьох днів копу а тут вже сторінок з двадцять. в тре ж усі перечитати щоб нічого не прогавити з новин. отакоєот
Ви ВСІ куди торопитесь так,-я тут пару годин не був ,а вже 10налцять сторінок накнопали...пробачте,сьодні невчитаю всі...
Добряче наслюнявив пальця, відмотав на смартафоні цю шпалєрину і знайшов: я написав «пані», якщо перевести на вєлікій магучій-«госпожа». По-перше «пані» до «мадам» немає ніякого відношення, по-друге-як уже все розтлумачив пан Славута, написав це щоб проявити повагу. Жодного натяку на вік, статус чи щось інше не мав. Я звісно нахватався від одеських жидів всіляких там словечок і «медам» таки дійсно часто у нас мона почути, але то сюдою ніякого відношення не має.