та й ми його не розігрівали - просто холодець спочатку є гарячий як борщ бо його зазвичай варять на вогні більше години перед тим як ріжуть до столу вже коли він захолоне ...
неправильне твердження, навіть предвзяте, більше ніж за 10 років нічого не робив крім заміни манжета, навіть не чищу і лупить шо дурна і головне точно.
читайте уважно : купа приперла щойно зварений холодець з півня та свинячих ніжок з свинячими щоками , от тому він і гарячий . Щоправда вже вичах бо ми майже з'їли всю юшку
та питань нема, броня броньою, але якщо вона не прогріта, то буде пліснява на звороті вашого гіпсокартону, чи на стіні, отакеєот акщо втеплити зовні, то пліснява буде вже з тієї сторони лише вентеляційний фасад може скрасити таке діло ...
віконце залишив навмисно бо виходить до берега і коли задмуть сніги - буде гарно лежати на теплій лежанці та спостерігати як зайчики та усілякі фазани з вовчиками бігають в степу ...
моя на кабана мілкувата, 4.5 всього, до 20мм роблять під заказ, для полювання, чі в нас в державі майстри є не знаю, полювання з ними у нас заборонене та і давно випав з теми. А газові пружини для стандартів і під заказ роблять кілька фірм в Києві ну може і ще де.
Щось мені здається, що ви не українка, або не знаєте нашої історії. Коли хлоп звертаєть до кобіти і каже "пані", то це не значить, що він вас вважає за якусь стареньку бабу-ягу, а просто стосує ввічливу форму звертання до жінки.
Години три-чотири. Краще с ранку до обіда. Щоб краще виварити кістки. Або добре не захолоне. Ну це в нас так Але ж зрозумів
Хммм, я протестовала против "мадам" , а не протестовала против "панi". И хотя "панi" это здешнее вежливое обращение к женщине, это не мешает вам, мужчины, в обход ваших же правил, совмещать в одном сообщении слова "панi" и "сиськи". Вот : Плуты и охальники
та вже сплясалі раз дід, то з хлопців танцори не дуже, щось постійно мабуть мішає історичний факт, дідом стають перші ті в кого дочка.
я незнаю що значать ці слова, бо вже підзабув але памятаю що щось погане та лайливе. так от. ми тут хАршиє, ну мо не усі звичайно але я так це точно хАроший. отакоєот