Сьогодні десь о четвертій пішли бо доклали перестінок та заново переклали грубку та пічку . Як обіцяли пачку профілєй та гіпса нового завезли , розібрали на наново виклали піч , грубку та виклали лежанку . Залишив я собі двох - один старий шо вміє все робить але не спішно і один молодий підсобник шо по московіям євроремонти робив . Зараз вже сидимо з кумом в діда у великій хаті смакуємо гаряченький холодець з хроном та гірчичкою - кума (аби не надоїдали їй бо хоче весь вечір відпочити від усіх) приперла прямо до діда цілий казанок щойно з печі , аж пальці липнуть такий наваристий та смачний ... Вже приговорили дві літри вина , вечір починається з гарного настрою !
А, так ото від вашого стриєчного вуйка і пішли оті дємбєльські альбоми. Це ж скільки їх було пороблено за 5 років.
щось якось дивно, я ось цитати вставляти так і не зміг до сих пір ви пару днів і вже як профі лупите їх ?
так то воно так , але треба універсальна зброя , до того ж зайвий ствол треба обслуговувати , та й не дуже ефективно бо коли настане час "Ч" то воздушка буде корисна хіба як муляж зброї аби встановити з нею опудало для приманки зомбаків
я своїм малим купляв звичайну але трохи приложив руки та поставив газову пружину і допрацьовану оптику то вийшла така іграшка що й досі не розумію чого це не зброя. Дома вистрілив після доробки зі знятим глушаком в дві соснові 40ки збиті, їх навиліт і жахнуло так що кіт як тільки бачить її витягнутою з чохла то зразу під диван. Вистрілював колись голубів на складі то з півсотні метрів навиліт і голуб ще не зразу розуміє що вже підстрелений. Скажена машинка а роблять же до 20мм для полювання на кабана.
друже - тут стіни метрової товщини зроблені з саману та зовнішній шар має повітряну подушку бо оштукатурено на армовочну сітку-рабицю з проволоки п'ятьорки - броня !
тю на вас - я вам вже скільки разів казав шо в мене все по феньшую , а ви думали я шуткую ? то на фото лише вхід , а потім там поворот вліво і зовсім інтєрєсно , але то є тайна !
Не ну ясно конечно, кто в жизни холодца-то не разогревал Обычно это в крайних случаях, когда холодно и голодно, а борща нету, но холодец почему-то ещё валяется. PS Я картошку добавлял На суп никак не тянет - холодец это не более чем мясо-варёнка. Не особо было приятно его в горячем виде, как по мне.
ааааа.. ну тоді порядок ! тобто по нашому ви ще тільки фройляйн , ну то нічого . Але ми тута переважною більшістю вже поважні херри шо більш полюбляють гарненьких фрау років так трицятьсім-сороксім з дебелими цицьками та ... рештою жіночих принад , прошупані пардону за незавуаліроване пояснення
Если отвечаете сразу на много сообщений, то добавляйте к мультицитированию цитаты кнопкой "+Цитата". Просто нажимаете эту кнопку под всеми сообщениями, на которые хотите ответить. После того как выбрали, переходите к форме ответа ниже и нажимаете кнопку "Вставить цитаты". Во всплывающей форме можете удалить сообщения, которые передумали цитировать. Или просто нажимаете внизу формы "Вставить цитаты". Все, что Вы процитировали появляется в форме ответа внизу. Отделите цитаты друг от друга , нажав "энтер" после каждой и отвечайте. Фух Это я спрашивала