хворе збоченя то в вас пане Руслан. я незнаю мо вам і подобаються мавпи але всі ми тут є людми високої моралі! так що нетреба тут мавп нам показувати
Я гадав що це дивчинка ромскойи нации вам сподобаеться,ще й камаза може розибрати.Якшо не подобаэться то аргозмируйте разом з дядьком Бутчем на тих красунь з obuch59, 14 мин. назадПожаловаться #25936
Якщо взяти за аксіому,що вони і так відьми,то без різниці,пора було б вже і відбоятися. А от чим відрізняються-формою і розміром,тут вже все суто індивідуальне. І замітив таку закономірність-чим глупіша ніч і чужіші багна,тим привабливіші ціцькаті.
Доброго вечора ! Пане Руслан на фото то працівник водоканала чи тепломережі ? І тепер ясно чого ви постійно відсутні і такі заклопотані на роботі . Бідна хуна не тіко труби латає , штані он на колінах геть в мотлох потерті .
Дайош відео !!!!!!!!!!!!!! Це мать головбух водоканала чи тепломережі , он яке західне полушаріє відсиділа .
Ну хіба таке можна бажати . Пане Олег як би не ваш вік , я б ото й матюків наказав , а так : " тіпун вам на язик " . Я в п"ятницю працюю до 16,00 .