головне - нівякому разі не похмелятись !!! каву тож не пити кілька день бо може напасти гіпертонічна криза , тобто легенькі супчики , овочі та вітаміни усілякі , можна ще трошкі спорту і побільше праці фізичної - тоді дурні мислі в голову не встигают залазит ... треба ще попросити адміна аби додав смайлика " їж сало з цибульою!!!" бо сьогодні ставити" пий пиво!!" якось не по феньшую ...
Мля, чотко, я аж всплакнув, так реготав. Пана Опришка з Днем народження!Міцного здоровля і всього найкращого.
Робота по дереву: Читаю накнопане. Такі всі правильні... стали. По пятницях вони не заходять. Я якраз закінчив 2015 рік, перейшов на 2016й. Бачив, що там постили і скопіював. Та всеж життя міняється. І умови життя міняються. Тож кожен сам собі режисер.
тож військовий фасон, як разінка лопає, то пальці на ногах відбива, я на мотузки зашию привьязав, так безпечніши
Та равлики так , можна i палочкой зiгнать , а з партаками шо робить га ??? Отой зуб ще то вопше жахiття... гадаю то не мудрiстi ...
грубим фламастіром замалювати і всьо, тай уявити, шо забруднилася десь,, потім помиєця,,,,!! але тільки потім
У нас на волонтерке как-то обрез ткани нарисовался. Зеленый. А на зеленом...снегири Коллекция трусов называлась "Генеральская", если память не изменяет. Без подтяжек, но тоже очень модные