ага,,, так ми Вам і повірили, будете піглядать тихенько,,,,, - залишайтесь вже,, то Ви тих цицьок не бачили нє? он пані СОНЕЧКО підкинули з равликами, також бачу нічого проти не мають. Тих равликів можна, якоюсь гілочкою геть зігнати, і всьо в порядку.
блін а у вечорі на працю треба. мо не помітять. або куплю валідол та закинусь перед тим як зайти на працю. і не зким близько не буду розмовляти.
Мужчины, отсутствие традиционных пятничных радостей стало уже расстраивать даже меня... при том что я не фанатка. Для Консерватора. Рыжая
та якась в вас траншея тренувальна. десь по коліно а треба ж десь по плечи людині середнього зросту. середній зріст починається з 190 см.
то моє. тож не треба користуючись модераторською недоторканістью зазіхати на чуже. отакоєот. а ви кажете
такі лінійки продаються на кожному ринку де є курортно-туристичні маршрути . Сам особисто бачив в Буковелі осьо зовсім недавно , навіть хотів протестувати але продавчиня казала шо стидається дивитись а відвернутись не може бо треба товар охороняти - в замін запропонувала зі знижкою купити вовняні цицьки , ось такі ...