А что надо? Я сразу вникла в политику администрации темы. Расценки, порядки, злостные должники... Оптимизирую работу, Пан К. Естественно, поделюсь
- доречі коментаріями дозволяєця обмінюватись в лічках, так як у Темі є Дві гарненькі паняночки,, отожбо, шоб не навести сорому і залишити психологічно-моральну рівновагу протилежного полу (який знаходицця в залії) не травмованою,,,, Вульгарні, та брудні коменти,, розпихуєм по лічкам,, - чишоооо?
З п"ятницею товариство. Сонячно, гарно, 5зплюсом Капсула смерті (с). Іду я якось по лісі, дивлюсь лежить білочка. Узяв грабельки та розграбав білочку. В лісі має бути чисто! !! В не один, аналогічно А де срібельце, світлини де уважноваспитаєм? ???
ну воно то не зовсім срібло, білон, срібло мабуть дуже глибоко але щоб дістати треба чермет вибрати бо навіть Трак стільки залізяччя на прошиває, практично килим
Тримали, як домашніх тваринок. В спасалонах їх тримають, щоб з клієнтів грошей здерти, за те що равлики по них поповзають. В зимку равлики впадають на декілька тижнів у спячку, але тримати їх треба у вологому прохолодномі місці. Через три тижні максимум, їх треба будити. Їдять яблука та буряки.
кілька фото телефоном бо фуджика таки не брав. Все поле в слідах та ямах, якісь свинюки таки знайшли мій заповідник. Аж був настрій підупав як побачив теє свинство але потихеньку прилаштувався. П'ятачок попався в дуже непоганому стані хоча й отримав трохи плугом по морді