точно. тре було винця ще скуштувати. але вже всьо. у вечорі на працю. а зараз ще за цигарками тре пхатись бо якось вони вчора дуже швидко випалились
Та я ж ото тiки вчора зайшов , невкурсi . Мамою це добрэ , дуже добрэ . Так цей , папа хоч допомагаэ по господарству ??? А э про синичок посилання ? Цiкава
ТО вже багато питань)) . Посилання є,але я наче ж культурна,не посилаю. А з ретою запитань до тата,нехай сам відповідає)
оце хіба для танкових та штурмових гармат тип 42-7.5см KwK 42 та 7.5 Stu К. 42 гільза стальна латунірована індекс 6387 St довжина 639мм, фланець 123мм
Вітаю. Було трохи, але потерли...лямпи три по три всім, жидів обіцяли відпустити, а по сліду хомячка пустити. Медам Євгенію обіцяли затвердити на посаду менеджера по роботі з боржниками%, трохи матюкливоі лексики було, але ж кажу потерли... отакоєот (с).
Вiтаю сусiде !!! Зима то не надовго в нас , незабаром вiдлига , пойiдемо !!! Геть життя заклопотало , але я не забувся ! Тiки отой думкой i живу !
капєц. так в нас тут виявляється рекетри зявився. а прикидалась тендітною дівчиною. я у розпачі. як далі жити?
Так i я ж жентельмен , не питав того за шо можна послать . Шо по другому то як я тут недовго i Вас не читав тож свойiм запитанням пересвiдчився шо у Вас все добре . Якщо Ви помiтили тут усi про всiх знають , бо то э товариство . На останок побажаю вашойi родинi Божих благословень .
Шановне Товариство,, будьласко не відволікаємось на пусті теревеньки, вже гобід, а циціок в Темі "кітнаплакав" - якзавжди: волохаті, нульові та перші номери пропускаєм, ну і ті шо в штани заправляюця само-собою теж, всі інші в студію, бож порьядок має буть,, чишоооо?