Всі крім однієї будуть викладені в повному обсязі а потім знищені. Папки: Сплачені%; Приховане від%; Друзі пана К%, абояк себе бачать та змальовують, шаржі; Його речі; Його забажанки; Подарунки; Дружні шаржі на пана К%. Дівок викладувать не буду. Бо дуже вже їх багато.
Невірні данні. Завжди любив паляницю, коли її продавали. Арнаут ні. Про коліна забув, хоч артроз нікуди не дівся. Прийшла дибела така дівка, на імя БІЛЬ, яка вхопила мене за сідаліщьний нерв і дає прикурити. Але дякую за турботу.
чому аномалія? сніг, листя попримерзало, дерево ж скидає як потепліє бо по холоду різко заснуло та не встигло. до речі вчора на полі дощові черв'яки на пів штика фіскаря були
Усіх з ранком!Трохи морозно,але сонце світить,сподіваємось на гарну днину. Сьогодні П"ятниця-короткий день,завтра вихідний.Усім гарного дня!
да,в кого і короткий день робочий,а в кого і продовжений-з вечора і аж до ранку,чогось немає геть бажання пертися на ту працю...
75 мм , ще не розбиравсь звiдкi . Нема коли . Цiкаво шо у нашому повiтi тiки в одному мiстi такi траплялися . I це перша за стiки рокiв цiла , решта кандiбобером .
Дуже Вам співчуваю,але робота-то така штука,що як її немає або не робити,то дуже погано виходить... Ото ж сил Вам та терпіння!Борітеся і все буде добре0
Ні,не є військова таємниця.Я думала,що з Синичок уже всі все про мене знають. Пані працює вдома мамою