а якщо знайду?! щось б.. мишей розвелось до трясця. треба вже мишоловку купляти або кішку препинити годувати.
Не треба, все у лічку шишок багато, але для мене вони шо є шо нема,ми ними у хфудбола граєм з спартою
Це якраз те, про що я писав раніше. Що коли Скажений колгоспник трохи іще тут покрутиться, то він навчиться... Пане Скажений колгоспник, ні в якому разі не можна вживати бліду поганку. Навіть треба мити руки після неї, якщо вона вже до рук якось потрапила. На відміну від мухоморів, вона без варіантів викликає тяжке отруєння та смерть. Мухомори теж викликають отруєння, але не таке сильне.
На сьогодні це великий дехвіцит однако.неврожайний рік видався.А канабіс по вимерших селах*агрономи* з такою наполеглівостю висаджують.тілько їдь.та збирай *врожаї*.
ти просто погано знаєш як я вімю шукати. вітдай ліпше добром бо наслідки моїх пошуків для тебе будуть дуже дорого коштувати
я його не вихваляю а кажу так як воно є. просто дві кішки не дуже ладять між собою тому стару я залишаю собі а кошенятко хочу пристроїти у добрі руки.