треба звенутись або до Трака або до Влада у приват та запитати. що, чого, за що мо є якесь порушення чи ще щось
в мене головка від Wilo Star-RS 25/6 в котлі VIESSMANN VITOPEND 100 спокійно тягне 2 поверховий дім. Рідний насос (Wilo) накрився через 7 років - став робити як трактор...оригінальний коштував щось 5-6 000грн (сама головка)...аналог від Wilo коштував 2-3000грн...а Wilo Star-RS 25/6 (з точно такою головкою як оригінал) коштував 1500-2000грн..купив Wilo Star-RS 25/6, зняв з нього головку і поставив в котла...вже 2 роки працює.
Доки "люля-кєбаб" в головеху не влучила? Всім добра. Була мряка з рання до смеркання. Яка була температура таки не помітив, бо вдів кожуха №1 Тому - було жаркувато
та шо ви мене всі в алкаші записуєте,я випив тіки літру пива десь годину тому...а зараз біда в мене,-котика лічу ,здихає маленький,мать десь крисячого яду хапонув...дружина вчора підібрала його на дорозі,хтось завіз і тепер мучиться,мабуть до ранку здохне
Моя малеча також колись скотика підібрала поряд з дорогою.... 17 років тому, та без дрібні 10 кіль ваги. Тілько підсліпуватий став (скотик!)