"При слові "культура" я хапаюсь за штахету." )( Макарєнко казав: “Ніколи не треба просити. Просьба принижує людську гідність. Якщо хочеш щось мать – то терпи, може дадуть. А не дадуть – так і не треба.” )М( А ще ж є таке специфічне поняття, як "кульок".
якщо хто не бачив на пикокнизі то ось як я весело та змістовно проводжу останні дні. ота нора то підкоп до сусідки бо тая курва почала вякати що не дасть різати асфальт та рити траншею, бо потім усе просяде. отже будемо робити підкопа. добре що небагато десь з півтори метри тієї нори тре. глибина приблизно 160 см, довжина на зараз десь 8 метрів
це не ви таке саме знайшли? https://reibert.info/threads/naxodk...-foto-obsuzhdaem.13242/page-754#post-11607832
теж би повбивав рахітів ,які в нас на провулку подовбали асфальт - тепер канави! а узяти довбешку та за пів години пробити срані 2 метри нема мозгов! краще мозолі терти, горба ростити та потім скакати по канавах! зла не фатає! привітався! на церкві встановили ще одного купола та хреста! єврокурничок утеплив! накрутив мет.черепицю! завтра затягну армуючим! та вмонтую лєд прожектора з датчиком день\ніч !!! Напарнику подарунка замовив Фіскаря! Мандаліне няшек накупив: компресора, лейку,банні приспособи! троса нового! короче закінчив неділю добре! можна і пожерти як слід))))
ти знаєш як то робити та що саме треба? мені легше копнути бо там рура загибається. клали якісь криворукі
саморуч собі пробив за пів години, асфальт цілий! а на провулку кожні 25 метрів по дві канави ! дурня!
були всі фотозвіти кожних робіт по дому але взимку половина фото пропали невідомо куди ! але трохи найщов а взагалі коронка металева велика з гостряками як гільза, гепаеш та викидаеш землю і так доки від точки А до точки Б не пробьеш! або є як бур! я гепав! взяв у сусіда!
тут фігня в тім що тре попасти поряд зі старою рурою у колодязь щоб не довбати стіну з цегли, бо я тим літом вже довбав то це капець цегла що бетон(((