обережніше з тими розмовами. оно один вже побалакав та що з ним стало. та ви мабуть знаєте його. то був бурсак з кійова на призвисько Хома Брут. так що ще раз закликаю бути обережним і не ходити по багнам у нічний час коли сили зла володіють над світом(с)
та чого це цицьки мені недовподоби? я просто закликаю усіх бути обережним та і все. а так ви всі хлопи вже дорослі то вам самим і вирішувати що та з ким робити.
Не сiло не впало По небу пливло Що-то було? Мабуть НЛО А почалося усьо отак: Незабаром стало так: скiнчило усьо отак: а потiм прилетiла ще одна тарiлка
а потiм прилетiла ще одна тарiлка А вночi прийшли дуже угрюмi чоловiчки........... до сусiда, бо номер будинку переплутали зараз сиджу вдома та боюсь носа надвiр висунути.............
А ша там питать, у них на тарільці мигалки червоні та сині. Тільки худі якісь для гайців, мабудь недавно працюють.
Все це правда , он класик вже давно таке описує в своїй п"єсі :" Буратіно (страшним хрипким голосом). …і слухай, бль, от, бль, він смотрить, шо та хня летить, кругом неї фари, лампи, там, всякі. А сама червоняста лампа мигає. А летить воно йому на город. От воно стало біля клуні і мига. Той мудак пиує туда. Жінка кричить. Він тіки так: спакойна, стара бль; а з цієї хуйні така рука його – раз, а іди сюда, – запхали в НЛО і кудись полетіли до хріна на роги. Гурвіник. Оце і все? Буратіно. Нє. Вони політали туда-сюда, ну там всьо такоє, прилетіли і викинули його к хм, а чувак той після цього все на хй забув. Його питають: як тебе звуть, а він: “бе-е”. Йому показують жінку, а він: “бе-е”. Гурвіник. Та то всьо хня. Буратіно. Та яка хня, в книзі написано! " Отакеот , а ви кажете аномальна зона .
Та що я дурний чи що, я з льоху вже другу добу не виглядаю, звьязок з зовнiшним миром тiлькi через нубук.........
Тут зовсiм нiчого немае, бо я льох закопувати збирався. Встиг, шмат сала схопити, батон та 5литрову пляшку з водою, а потiм кiт нубук за шнура притягнув. Вночi вибухи було чутно з сусiда сторони.....