Доброго дня будьте здорові! За бортом каланаля. Туман морозний все у інеї. Знову цицьката настала, ото час летить.
вітаю панство. якийсь невеличкий морозець бо у мисці собачій вода підшерхла, вончі був туман а зараз ясно та піднімається сонечко. отже кава та до копарських справ. сьогодні без помічника тож буде важкувато землю викидати. ну то нічого головне скоріше б замінити руру до морозів
Доброго дня -2 погода буде файна, з п'ятницею всіх. Кава і до праці бо багато роботи. Ціці будуть пізніше.
З п"ятницею, панство! Пана К. - з професійним святом! Нести культуру в маси, то нелегке, але вкрай потрібне заняття.
Всім доброго дня! У мене теж туман був як молоко, їздив 30-40 км\год але вже вдома, тож вже вихідні і мабуть до вівторка чі середи. Загнав ГАЗель на ремонт, як не прокладку ГБ так головка накрилась.
Дивлюсь на оту хфотку та й вертую у голові польску, сленгову поговірку, у вільному тлумачені то звучить, приблизно, так - лизав би як свіжу почеревину - ну дуууже смачна!
Пити кохве з з плястикових стаканьчиків на аморально. ... Негайно заведіть собі стаціонарну філіжанку, або стакана`..
То не сам роблю, а мені аби тікі працював, свою маю коли є час, бігаєш от і виходить що зі стаканчиком зручніше. Прийняв до керівництва Ваше зауваження буду виправлятися.
щось усі вітають вже другий день алн ніхто і цукерки не подарував, не кажучи вже про гасові лямпи чи кулемети. вам усім повинно бути соромно
І обов"язково з глини. Усі впевнені у твоєму фарті. У кінці траншеї тебе чекає підземна клуня, вщент набита лампами і кулеметами. А іще там напівгола бібліотекарка подасть тобі правильну каву з правильної чашки. І не тільки каву. Тож не сумуй, копай, і буде тобі щастя.