то таки да , з сусіднього міста камради взяли на коп новачка на хабарне поле , поки вони по полю бігали а він біля куща де вони справляли нужду сарматського меча дернув ... отакевот в житті бува ...
Добрий вечір будьте здорові! За бортом +1, такі фсе. Ранками мороз добрячий, все біле інеем покрите. Був напокопати на багатих селах, перерите все як на провесні у лісі, яма на ямі. Трохи напікав.
Вітаю панство з рибним днем! Усіх Дмитрів та Дмитриків вітаю зі святом та бажаю усіляких гараздів! Вєнік. Ну, оце я, хлопці, прихожу в котєльну, як всігда, дістаю півлітра, закуску, помидорчики, сало, я люблю, щоб у мене все по-людськи було, ви ж знаєте, у мене тут ядєрку можна пересидіть...
Ні мідна, але життя в неї було суворе. Та воно і не ладанка наче, трохи побільше складня буде. Майже на долоню.
красно дякую. та оце третій приблудився але чи точно він Дмитро чи ні ще неясно, бо ніяких доказів які теє підтверджують ненадано. отакоєот. а ви кажете
Бог милував (с). Припхався домів, сліпа коза (тахі) доставила занедорого всього 50 на наші гроші. Відпочиваю. .
Ставки, 2 шт: 25м/15м і 60/15 Після того, як зробили київське море, рівень підземних вод піднявсь і стало болото. Сад загинув, осока росла тільки. Діждались зимну погоду, загнали техніку і викопали спершу той, що на фото. Потім, через 12 років, копнули більший. Нагорнули землю, розрівняли, посадили сад: 170 яблунь, груш, слив.
то катайте до мене. ставка не обіцяю. але копнути можна гарно, грунт важкуватий місцями. тож чекаю на вас завтра о 9.оо ранку. рискалем забезпечу