З рибним панове, припхався з копу )) погода сьогодні люкс, сонячно ясно. Відразу попав в гаражик до столу, та що пєпєлац лишається, до хати доберусь на :сліпий козі"
тхнуть шкарпетоси! а краще і ползнітельнее отої гумово-химичної ковбаси, якраз товстолоби й кагасі)))
Карасі потушковані в сметані? Пахнуть мулякою? Добре. Колись прниїдете. Поїдем в село. Там мати зробить коропа з овочами, бо жінка ТАК!!!! не вміє робити і заснімемо для історії Ваш вираз обличча, коли скуштуєте!
і не кажіть, мені друзі на новоселье коропа фаршированого якось приперли - накинулись усі...розібрали по запчастинам))) тіко під вухами шелестіло! вираз такий краще)) он на вусах ..ще шметана залишелась))))
От жеж.... впертюща людина. Рупь за сто, що потоваришуєте з моїм батьком. Той все життя собі купує краківську і одесську, крм нього ніхто не бере і мівіну парить. А ще очі вологою вкрива, коли бачить пиріжки з горохом і томатний сік. АЛЕ.... Знов але: 16 років в водолазах отже рибу ловив накацапії і бульбашів тоннами. Любить її і вміє готувати і мене навсив: ікру готовить, солить, вялить та коптить.
жінка і за газетой , неможе бути ... ідем на природу , 8 каструлів ложковилконожиків на двєнадцать пєрсон , і ще пита може дров з собою взять ... а йдем до лісу ...
Я свою привчав до жорского мінімалізму в поході. І рибу навчив ловити. Тепер до риболовлі в неї більше морда труситься.
а ще з квасолею пиріжки дуже смачні. а ще у атб зявилась горохова каша з мнєсом. ну дуже смачна тож привизіть бляшанку, другу, порадуйте батька З.І. мівіну дуже рідко їм. у свій час у 00их її наївся
знов купив аналог , меня тєрзают смутниє сомненія ... а може знов шось пропустив . на останьому копі , дружина аналогом підняла 12 мунєт а я цифрой одну , абідна ...
тю. та у власному ставочку можна і сіткою ловити і електровудкою і танамидом. танамидом найліпше, голосно та видовищно. та і рибу різати після того вже нетреба
усе від фарту залеже. ми клоном меча сарматського підняли а потім друг тим жеж клоном акінака підняв хоча збирався тілько кут поля перевірити та мо брухту копнути
моя не відстає від мене , я купив спінінг , а вона каже : можна глянути як ти рибу ловиш , а на другий день ... купи мені спінінг і джига № 5 , і насадку селедку а ліпше набором ...