Я в ігри з не стоялим медом не граю - якщо люди неправильно його держать - може скиснути. І не6 тому, що мед поганий а тому, що ще багато в ньому води. Вона повинна сама випаровутися з меду в вулику а вже після бджоли його закривають - вистояний, стоялий. Але не до всіх то доходить. Збираю раз в перших числах серпня. Ніхто ще не жалівся. Ніколи.
а я на копі! нарешті в одному місті докопався до рури. тепер хоч знаю що вона проходе на глибині 160 см. тепер тре обережно її виколупати в обидві боки. бо довжина траншу десь метрів 9. отакоєот. а ви кажете
до речі що там у вечорі було, дівчата не знасільнячали вас трьох? як гриби на смак були та які знахідки на другий день?
_)))) оце так затримка інформаціі Вітька віддали жінкам на розтин, грибі були смачні, знахідок ніц, Горобчик на весні всі висмикнув )
ну а я шо казав що гриб гарний. а Вітька не шкода)))))) так що взагалі ніц хабаря? хочаб совєтські мунетки та гільзач
Нема, є тільки отакі - https://www.ceneo.pl/27965186?se=9j...MI2-LKlOfE3gIVhOF3Ch0qGAJKEAAYAiAAEgKI4PD_BwE
ні, пошабашили у хвермера)) взяли відсоток рибячий і гоу)) ставок тримає! між іншим добром! його батраки кожного ранку тягають!
чим дальше від лікарів тим живішим будеш! кажу як хлоп. з мед.образом))))) ги ги ги яка фраза см ішна))) хоча пЄд.образ)) ще смішніша))))
а я щойно з копу. ніц вже не видно. курва мать мало того що над рурою в сусідки троянда росте за яку вона труситься аж всцикається що мусів тунеля довбати так ще і рура загибається там. який криворукий сантехник той водогін клав я незнаю але руки б йому повідбивати разом з довбешкою.
А я інколи роблю. Саме з товстолоба або сома. 2-3 дні копчу. Риба гарячого копчення то звісно укусно але ми ж не діти вже, як справжні поціновлювачі смаків, розуміємо, що то не зовсім те.
таке! сама ліпша риба то ковбаса. отакоєот. а отв товстолоби, карасі та інші соми мулякою тхнуть на три версти
З Вами звісно можна спорити до отого ранку. Все одно допоки не скуштуєте правильно приготовленої риби не зрозумієте. Але. Трясьця! Знов але... Зрівняйте хамон і краківську ковбасу. Може так краще для розуміння.
Років з 20 тому як востаннє її куштував і мучивсь після неї з ізжоги. Більше не брав. Виввертає від самого запаху. Я краще тушняка холодного вскритого бляхою з сухарями пожую. Між іншим іноді так і роблю, під 100 гр. Приходить кум. Ставлю штоф самограю, гранчаки, на газетку, цибуля, чорний хліб, сіль, сало, тушняк, тюлька в томаті, мундьорка. А всі інші, кому не подобається ідуть геть з кухні і навіть з хати.....