колись на Хрещатику спускався в метро і дід один грав цю пісню їдучи навпроти по ескалатору,досі памятаю і сопілку маю-це була середина 90их...
А що всі полягали та сплять? Я тіко ото припхавсь як їжак по туману з поїздки.. З аварійкой 50- 20 км час. Спати геть не хо..
добрий ранок! вчора дім закінчили утеплювати, грошові та мнясні відсотки забрали та зробили вітер в степу) тож з рибним днем! першого ледве розділав, тому другого вже шматував бензопилкою шоб його жаби поклювали)))
вітаю панство. ще трохи і додому піду. а там міцна кава, цигарка та знову продовжувати ковиряти траншею під водогін
Доброго ранку. Червоне сонце притьмом вискакувало з-за виднокраю, але потім пригальмувало до звичайної швидкості. А от качки пішли розумні, прочитали тутешню тему (один пан перебаранчив мені ловіння качок по-лодомерськи) і не захотіли піти до мене на гостину.
тоді теж це не привід бити в рило. бо все єдно незрозуміють бо кацапи а отже кацапа ліпше стрелити, бажано у око щоб шкірку непопсувати. отакоєот вітаю ще раз. вже вдома. отже міцна кава та до копарських справ
З ранком! Туман але буде сонячно та ясно. Пану Рост окреме дякую за гриби. Переробили та закатали. Можна входити в зиму.
Доброго ранку. Гарний день лагодиться. Вітаю всіх Дмитрів зі святом! Шоб ви були здорові та легкі на вдачу.