Саме цікаве те що вже таке траплялося, шаманили -шаманили в підсумку встановили по новій вінду і всі проги з нуля... І оце знову Піду я мабуть погуляю по нічному місту
ну це само собою,як вінд нереобновлювать,то всі проги злетять,-все можна залишить тіки на дисках D,Е...і тд.тп...а С злілає полюбому
старе місто біс його знає що там було раніше. кажуть що пустир та сміття звозили але це мабуть пілся війни було бо і на старих мапах будинки тут є і напроти будинки стоять побудовані ще за тсара. це практично старий центр міста та і до сучасного 5 хвилин пішки. казали що цей будинок побудував собі у свій час начальник будівництва міста і там був ще і басейн у дворі, чи фонтан. на моїй половині нічого такого небуло знайдено бо трохи підбудовувались, копали два септіка і нічого такого небуло, верніш залишків того. хоча коли був малий то приспічило мені окопчик викопати у дворі. отримавши згоду приступив до земляних робіт. і десь на глибині 70 сантиметрів натрапив на руру десь діяметром 70 мм. далі копати мені не дали бо у плянах було ще і бліндажика вирити але зась. потім на осінь я той окопчик закидав. а потім коли корчував залишки старої вишні згадав за ту руру і приблизно прикинув де вона була і що вона недалеко від ями від коріння. отже копнув, знайшов. так рура йде метрів на 5 під кутом до лінії паркану від старої засипаної ще до нас криниці. але розкопувати я її не став бо це тре було пів двору розкопати. та і зараз небуду бо заклав те місце вже плиточкою. а тягати тую плитку нема якось бажання бо вона десь у середньому 90 кіл одна важе.
а шо лякать перехожих,в рило комусь заїхать хто не чемно веде себе в рідному місті,а потім піти в гандель на пиво,а тоді вже і спать
Діду це неспроста,а ви шей розкопали та розірвали магічну стежину підземних гномів та тролів такшо негайно міняйте паспорта,зовнішній вигляд та шість по чтири рази місце проживання
най ті гнуми та троллі ліпше за камунікаціями дивляться а не пиво цмулять та на дурничку на дрезинах катаються. чого я за них робити повинен? отож бо і воно що вони винні а я переробляй. я ще їхнє кубло розкопаю та канчуків всиплю усім щоб не байдикували. тож най вони міняють зовнішність, місце проживання та пошпорти бо отримають на горіхі за недбальство
діду ще раз вам кажу що вони розпаскудились і немають порядку а все через лінощи та згубну пристрать до пива. сидять під мостом, цмулять пиво і ніц нехочуть робити. це троллі а гнуми і собі байдикують, теж присосались до діжки з пивом та теж ніяк не хочуть дивитись та підтримувати у справному состоянію комунікація як їм те належе. а отже тре всипати їм канчуків, та навести порядок. юо вони видко коли на дурничку на дрезині катались то від вас анархії набрались а це не припустимо. порядок должєн бить усюди а нє то шо січас. отакоєот а ви кажете
тому що бити у рило перехожих то неподобство. бо по перше можуть дати здачі а по друге бити не усім неповиних людей то погано