Що ділити? Трубу водогону? Чи погонні метри траншеї? Я тобі натякав, але ти клацнув дзьобом, тепер ніхто не поведеться. Ось тобі пару роликів:
Про кальвадос напишу пізніше. А зара таке: ● Яблочно – медовая настойка Водка – 1, 5 л, яблоки — 1, 5 кг, сахар – 200 г, мед натуральный – 50 г, вода – 1, 5 л. Настаивать водку на яблоках несколько дней, добавить сахар, мёд, воду – по вкусу. Приготовленная настойка крепостью не более 25%, с сахаром 3 г/100 мг, кислотностью 0, 23 г/100 мл, жёлтого цвета с золотым оттенком, кисло-сладким вкусом и ароматом яблока с мёдом. ● Яблочная настойка 2,5 кг яблок, 1,5 л водки, 7,5 л воды, 2 кг сахара. В большую бутыль положить очищенные и нарезанные яблоки, залить водкой и охлаждённой водой. Обвязать горло бутылки марлей, поставить на 2 недели на солнце и ежедневно взбалтывать. Когда яблоки всплывут наверх, жидкость процедить через марлю, добавить сахар, поставить на 2 дня на солнце, а потом вынести на 10 дней в холодное место, после чего процедить, разлить в бутылки, закупорить, обвязывать пробки веревками и держать в холодном месте. Напиток можно употреблять через 3 недели.
Доброго вечора. Гарбузову кашу вже зварив, щупаки почистив, вже на пательні, суп гороховий гарячий, наливка в пляшці. Трошки почитаю а як тільки риба дійде до кондиції так і приймемо за здоров'я всіх присутніх та за тих хто там за нас. От зараза і потікає.
у нас трошки не так, грип якщо не лікувати то минає аж за сім днів а якщо лікувати то всього за один тиждень
Спробуте колись щучі ребра або лящові в подвійному клярі засмажити. Будете приємно вражені зміною вкусу щуки.
дякую але то здоровецьку щуку треба а що я з нею тоді робитиму, каклєти? Я більше м'ясо полюбляю, группа 1+.
— Это этот Моисей, что фараону жрецом служил? — Как это, бросить братьев–египтян? — Хай сын Моисея идёт… — Хлопцы голы–босы по дну моря... — Тотальне зубожиння, а барыга Моисей на нашем исходе бабки косит… — А его пекарня в Египте до сих пор не закрыта... — Воду в скале ради пиара пробил... — Если–бы не бен–Парас, никаких семи казней не было–бы! — Блокада незаконной манне! — А у фараона колбаса по 2.20... — Какой там «с нами Б–г», они–же нас побьют… — У Моисея договорняки с фелистимлянами… — Какие скрижали, пока фараон не сидит? — Что значит "не укради"? а немножко можно? иначе ж не проживешь... — Сначала сделай мясо небесное, а потом заповеди требуй! — А пару заповедей Моисей, гоем буду, зажилил! — А при фараоне шекель был по 8 драхм… — Сорок лет ходим и ходим, и все дорожает и дорожает... — И это ты называешь «землёй обетованной»? — Не за то куст горел!
щуп є. але там з одного боку вже купа землі накидана а з іншогоще більше купа хмелю який мені заважав копати. отакоєот
всьо. вже тежко працюваю. ще і цей. як його в біса? а. о! квест мусив виконати . знайти вимикачи щоб у дальній кімнаті світло вимкнути. запитав у начальства та отримав невірну відповідь і потім пішов шукати. ледь знайшов де ті вимикачи стоять бо мало того що за стилажами з книгами так ще і непролізиш туди рукаою щоб вимкнути бо поличка якраз по середині тих вимикачив. але вимкнув. ну його нафіг такі загадки
глибина промерзання 60, треба копати на 80 якщо копатимеш на два штика, то хоч в піноплястову скарлупу трубу загорни ...
в нас глибина промерзання і на 80-90 буває,деякі зими бувають,шо копать яму на цвинтарі приходиться з киркою і ломом копачам... я свій плястиковий водогін проложував десь на 90...-півдюймова металопластик,в паралон,і в пластик 50ятку...(відредагував)
в мене графік не збивався. це просто хтось декілька днів байдикував та загубився у графіках. отакоєот