Добре, козаки, не ображайтесь, мене того вечора користувачі форуму довели до каління. Саме огидне - що все в рамках правил...
та які образи? в усіх нерви вже сдають. інколи на пустому місці на всіх кидатись починаю а тут ще і йоговеликокуркульство знов зі своїм посудом загадки задає. і от скажіть як тут нервів вистаче? то казанок больгарський то кухлик невідомий а завтра він припре полеву кухню. і що ми маємо робити?
Ви ще особисті не читали, ваша мосць... Шість сторінок поливання лайном одне одного, і жодного конструктиву.
Я мабуть буду спати,всім добраніч і до завтра. А тобі пане Консерватор я спати не дозволяю.Завтра вранці в письмовій формі доповів щоб що то за кружечка з усіма подробицями Шо не ясно ? Гаяваспитаю Тобі все одно на роботу рано не вставати
ану світлину жени швидко! ти подиви на нього! як брахиапутриком став так відразу командувати почав. таки треба в тебе у садочку поспівати на два голоси.
а тобі хтось дозвіл давав? а ти в мене питав дозволу спати йти? НІ! так що швиденько узяв апарата та зробив фотозвіт. і кухвайки теж. на себе вдягни щоб ми повірили що вона твоя а не як завжди з інету.
відразу кажи що ти ще знайшов щоб я заспокійливого випив заздалегіть чув. та зроби ти тему урозділі што єта такоє. і мо хтось і підкаєе що то за кухлик або у курільці.
А чого лишень присниться?Щоб до ранку на живіт перевернутись було неможливо? Ні-і-і-і,нехай в гості заходить,поговорим під ковдрою про те,про се,допоки після вулиці відігріватись буде.