Вітаю панство з малою п"ятницею! Ти не копар і не дослідник. А якщо там підземна клуня, повна лицарських хрестів, дубового листя, мечів і брильянтів?
халамидник! ти знаєш де я живу отже катай до мене і я видам тобі рискаля і будеш досліджувати аж до центру землі. але спочатку докопаєш мені той транш під руру щоб я міг нормально водою користуватись. і досліджуй там все хоч до нових віників
Набив оце яблучок десятеро відер,вони вже підмерзли,як думає панство, на сидір підуть?скільки тре буде цукру на літру?
Докопаєш до клуні - напишеш, може і приїду. Але сам не відкривай. Бо потім скажеш, що "не було там нічогошеньки".
О, то ти таки подивишся, куди веде та стежка? І нам покажеш? Я знав, що ти не зовсім втрачений для копарської спільноти, і не зміняєш підземну клуню на мешти чи книжки. Тоді чекаємо фотозвіту.
а вам нащо? хоч хтось з вас прийшов, сказав, дай ще один рискаль я допоможу рити траншею під водогін? ні! ніхто не прийшов на допомогу, а отже нікому нічого я ані казати ані показувати небуду. отакоєот
прошу)) гнали із соку без додавання води, цукру зовсім мало (залежить від сорту яблук), +дріжді як на звичайну самогонку...і фсе)) правду кажучи це получився расово вірний шнапс скоріше ніж кальвадос, але то таке, за термінологію не тримаюся))
Ну який водогін? Ну причому тут водогін? Старієш, чи що? З таким настроєм ти слона не продаси. Ти мав сказати, що копав траншею під водогін, і відшукав щось приємне, викласти фото, і тоді народ сам намагався б потрапити до двору, та покопати. Можливо навіть незабезплатно. А ти почав розповідати про трубу і водогін.
бо водогін важливіше!!! і прокладений він був на прикінці 50тих років у старій частині міста, яка була забудована ще задовго до першої світової
Тю, а чи не краще пану К%%% написати анонімний сигнал, що там - підземний склад сіпірастів і ПСС Лєніна?